Henk Spaan bijlessen

Wie ben ik?

Mijn naam is Henk Spaan, ik woon in Zwolle en geef al tien jaar bijles Wiskunde en Economie.
Ik heb ervaring op alle niveaus tot en met Eindexamen VWO A en B. Ik heb gewerkt met alle bestaande lesmethoden (zoals "Moderne Wiskunde" of "Getal en Ruimte"). Ik help ook bij eindexamenvoorbereiding en toelatingstoetsen voor verdere opleidingen.
Ik studeerde af als landbouweconoom en tijdens de studie haalde ik een eerstegraads lesbevoegdheid. In het verleden heb ik onderzoek gedaan in land- en tuinbouw en ik heb ook enige tijd les gegeven op middelbare scholen, in Rotterdam en in Zwolle.
In 2009 begon ik bijles te geven, aanvankelijk voor het vak Economie, maar vervolgens ook voor Wiskunde omdat de vraag naar hulp bij wiskunde veel groter was.
Sinds 2013 werk ik ook bij "Coach Huiswerkbegeleiding" aan de Thorbeckegracht in Zwolle voor hulp bij de vakken Wiskunde en Economie.
Ik geef bijles bij leerlingen thuis maar het is ook mogelijk bijles te geven op mijn woonadres niet ver van het centrum en het station van Zwolle. (Bij-)Lesgeven is niet eenvoudig en ervaring is van belang voor de effectiviteit van de bijlessen. Regelmatig ontdek ik dat er andere of betere manieren zijn om vraagstukken uit te leggen.---------------------------------------------------------
Bijles wiskunde en economie in Zwolle